Comandă telefonic 0770 948 211 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
VerbaVolant.ro
Discheta Verbelor
Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă
Adauga la Wishlist
Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă

19.00 Lei

SKU: 9789738828247

Cantitate:

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă conține 52 de verbe esenţiale, frecvent utilizate, cu particularităţi de conjugare, dar şi verbe-model, iar pe verso alte 276 de verbe uzuale, cu indicarea modelelor de conjugare urmate de acestea şi cu precizarea unor eventuale abateri.

 

Instrument extrem de util pentru învățarea conjugării verbelor în limba spaniolă. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, viitor, imperativ, condițional prezent, conjuctiv prezent, imperfect și viitor, participiu trecut, gerunziu, dar și indicații despre formarea timpurilor compuse.

Descriere

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă conține 52 de verbe esenţiale, frecvent utilizate, cu particularităţi de conjugare, dar şi verbe-model.

 

Ce este Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă?

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă este un instrument extrem de util pentru învățarea limbii spaniole. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale ale verbului selectat la diferite timpuri și moduri.

 

Astfel, nu vei mai avea nevoie de acea listă interminabilă cu conjugarea verbelor în spaniolă printată de pe internet sau copiată din cărți. Vei avea la îndemână o ”listă” de verbe schematizată și aranjată într-o formă foarte practică și atractivă. Utilizarea dischetei cu conjugarea verbelor în limba spaniolă te ajută să găsești și să reții foarte rapid formele verbelor la diferite timpuri și moduri.

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă

Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor cu ferestre, în care pot fi citite formele verbale şi are un joyful design.

Dincolo de acest aspect de jucărie, discheta este o lucrare serioasă, cu multă informaţie utilă şi sistematizată eficient.

 

Principalele lucrări consultate au fost: 

– Gramatica de bază – lb. spaniolă, Niobe O’ Connor, Editura Teora, 1998;

– Gramatica limbii spaniole, Dan Munteanu, Editura Niculescu, 2001;

– Verbos de la Lengua Castellana, seleccion, Chile, 1996.

 

Cum se folosește Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă?

 

Discheta este compusă dintr-o coroană circulară cu verbe, dispusă în jurul unui disc rotitor.

Rotește discul și poziționează săgeata în dreptul unui verb. 

 

Pentru fiecare verb selectat, în ferestrele discului vei putea citi formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, viitor, imperativ, condițional prezent, conjuctiv prezent, imperfect și viitor, participiu trecut, gerunziu.

În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse.

 

Ce conține Discheta conjugarea verbelor în Limba Spaniolă?

 

Pe fața discului vei găsi:

  • 52 de verbe uzuale aranjate alfabetic, în jurul unui disc rotitor, inclusiv verbele auxiliare a avea și a fi.
  • În ferestrele discului pot fi citite formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, viitor, imperativ, condițional prezent, conjuctiv prezent, imperfect și viitor, participiu trecut, gerunziu.
  • În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse.

 

Pe spatele discului vei găsi:

  • alte 276 de verbe uzuale, cu indicarea modelelor de conjugare urmate de acestea şi cu precizarea unor eventuale abateri.

Modelul actual al Dischetei conjugarea verbelor în Limba Italiană utilizează principiul de prezentare a informaţiei pe două coroane circulare, pentru care a fost acordat Brevetul de invenţie nr. 118040/2002.

 

Autori: Camelia Stan, Dragoş Stan

 

Detalii tehnice

Discheta este tipărită pe carton dublu cretat mat de 300 g/mp, are dimensiunea de 21cm/21cm şi este însoţită de un plic de protecţie de carton.

Apărut la Editura VERBA, 2008

ISBN: 978-973-88282-4-7

Verba volant, scripta manent
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRContact
Copyright 2021 VerbaVolant.ro. Toate drepturile rezervate.