Comandă telefonic 0770 948 211 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
VerbaVolant.ro
Pachete profesori
Pachet 25 - Discheta verbelor neregulate în Limba Engleză - Ediție nouă
Alina M.
''Am cumpărat discheta verbelor neregulate în engleză pentru fiul meu de clasa a V-a. Este foarte utilă și îl ajută să rețină mai ușor formele verbelor.”
Adauga la Wishlist
Pachet 25 - Discheta verbelor neregulate în Limba Engleză - Ediție nouă
Economiseşti125.00 Lei

Pachet 25 - Discheta verbelor neregulate în Limba Engleză - Ediție nouă

-20%625.00 Lei500.00 Lei

SKU: pachete-profesori-251-eng

Cantitate:

Pachetul este compus din 25 de Dischete conjugarea verbelor în Limba Engleză. Discheta verbelor neregulate din limba engleză conține 120 cele mai frecvente verbe neregulate în limba engleză britanică, verbe regulate, auxiliare și modale, prezentate într-o formă ingenioasă și foarte practică.

 

Instrument extrem de util pentru învățarea limbii engleze. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de past tense, past participle și present participle (ing form) ale verbului selectat.

Descriere

Discheta verbelor neregulate Limba Engleză

 

Discheta verbelor neregulate din limba engleză conține 120 cele mai frecvente verbe neregulate în limba engleză britanică, verbe regulate, auxiliare și modale, prezentate într-o formă ingenioasă și foarte practică.

 

Ce este Discheta verbelor neregulate din limba engleză?

 

Discheta verbelor neregulate din limba engleză este un instrument extrem de util pentru învățarea limbii engleze. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de past tense, past participle și present participle (ing form) ale verbului selectat. 

 

Astfel, nu vei mai avea nevoie de acea listă interminabilă cu verbe neregulate în engleză printată de pe internet sau copiată din cărți. Vei avea la îndemână o ”listă” de verbe neregulate schematizată și aranjată într-o formă foarte practică și atractivă. 

 

Utilizarea dischetei cu conjugarea verbelor neregulate în limba engleză te ajută să găsești și să reții foarte rapid formele verbelor neregulate.

 

Discheta verbelor neregulate din limba engleză este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor cu ferestre, în care pot fi citite formele verbale şi are un joyful design.

Dincolo de acest aspect de jucărie, discheta este o lucrare serioasă, cu multă informaţie utilă şi sistematizată eficient.

 

Principalele lucrări consultate au fost dicţionare de referinţă, cum ar fi Longman, Cambridge, Oxford – pentru Engleza britanică, sau Merriam Webster – pentru Engleza americană. Transcrierea fonetică este în conformitate cu Codul IPA.

 

Cum se folosește Discheta verbelor neregulate din limba engleză?

 

Discheta este construită din două coroane circulare cu verbe, dispuse în jurul unui disc rotitor.

Rotește discul și poziționează săgeata în dreptul unui verb. Pentru fiecare verb selectat, în ferestrele discului vei putea citi formele de Past tense, Past participle, Present participle (ing form) şi Transcrierea lor fonetică.

Pe discul intern se află și formele Verbelor auxiliare (to be, to have, to do), sistematizate explicit, iar verbele modale au caseta lor specială, pe verso, unde sunt prezentate sintetic.

 

O categorie aparte de verbe neregulate, care au forme identice pentru Infinitive, Past tense şi Past participle, se află explicate pe disc.

O selecţie de verbe neregulate compuse sau derivate este prezentată pe verso. Tot aici se regăsesc verbe frecvent utilizate ca become, forget sau understand.

 

Ce conține Discheta verbelor neregulate în limba engleză?

Pe fața dischetei vei găsi:

  • 120 de Verbe neregulate în engleză aranjate alfabetic, în jurul unui disc rotitor.

- Pe coroana interioară se află verbele de la bear (1) la lose (60)

- Pe coroana exterioară se află verbele de la make (61) la write (120)

- În ferestrele discului pot fi citite formele de past tense, past participle, present participle ale fiecărui verb selectat, precum și transcrierea lor fonetică.

  • Verbe auxiliare: to be, to have și to do cu formele lor de present, past tense, past participle, present participle (ing form).
  • 24 de verbe neregulate din engleză care au formele de past tense și past participle identice cu infinitivul.
Discheta verbelor neregulate Limba Engleză - Ediție nouă

 

lista verbelor neregulate

Pe spatele dischetei vei găsi:

  • 27 de verbe regulate din engleză care au formele de infinitiv omografe cu cele ale unor verbe neregulate. Exemplu: to lie, lay, lain - a zăcea (verb neregulat) și to lie, -ed, -ed - a minți (verb regulat). 
  • 15 verbe regulate din engleză care au formele de infinitiv omografe cu formele de past tense ale unor verbe neregulate de pe disc. Exemplu: Found (past tense al verbului to find - a găsi) omograf cu to found (regulat) - a întemeia.
  • Modal Verbs - prezentate sintetic
  • 60 de verbe neregulate (compuse, derivate) care se conjugă asemănător cu verbe neregulate prezentate pe partea din față a dischetei. Exemplu: become, forbid, forget, forgive, mistake, understand.

Atenţie la codurile de culoare!

Verbele scrise cu font albastru au şi forme regulate, utilizate în paralel (d.ex. dreamdreamt, dreamt sau dreamed, dreamed)

Verbele prezentate pe un fond de culoare au corespondente verbe regulate – grupate pe verso (d. ex. lie, lain, laina zăcea şi lie, lied, lieda minţi sau find, FOUND, founda găsi şi FOUND, founded, foundeda fonda).

 

Modelul actual al Dischetei verbelor – limba engleză utilizează principiul de prezentare a informaţiei pe două coroane circulare, pentru care a fost acordat Brevetul de invenţie nr. 118040.

Autori: Dragoș Florian Stan, Tudor Mihai Stan

Detalii tehnice

Discheta este tipărită pe carton dublu cretat mat de 300 g/mp, are dimensiunea de 21cm/21cm şi este însoţită de un plic de protecţie de carton.

ISBN 978-973-88282-8-5

Editura VERBA, copyright 2019.

Verba volant, scripta manent
Verba Business & ConsultingTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRContact
Copyright 2024 Învață rapid și ușor conjugarea verbelor - Editura Verba. Toate drepturile rezervate.