Comandă telefonic 0770 948 211 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
VerbaVolant.ro
Promoții
Pachet FRANCEZĂ plus
Adauga la Wishlist
Pachet  FRANCEZĂ plus
Economiseşti7.00 Lei

Pachet FRANCEZĂ plus

-27%26.00 Lei19.00 Lei

SKU: SKU-PFPDVFSVF

Cantitate:

Un mod practic de a învăța conjugarea verbelor în limba Franceză!

 

Pachetul conține:

1x Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză

1x Verbusoleta Limba Franceză CADOU

Descriere

 

Pachet FRANCEZĂ plus

 

Pachetul conține:

 

1x Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză

1x Verbusoleta Limba Franceză CADOU

 

Un mod practic de a învăța conjugarea verbelor în limba Franceză!

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză conține peste 300 de verbe uzuale, cu particularităţi de conjugare, dar şi verbe-model pentru grupele I și II.

 

Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect, dar și indicații despre formarea timpurilor compuse, a Imperativului sau a construcţiilor perifrastice.

 

Ce este Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză este un instrument extrem de util pentru învățarea limbii franceze. Folosind această dischetă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale ale verbului selectat la diferite timpuri și moduri.

 

Astfel, nu vei mai avea nevoie de acea listă interminabilă cu conjugarea verbelor în franceză printată de pe internet sau copiată din cărți. Vei avea la îndemână o ”listă” de verbe schematizată și aranjată într-o formă foarte practică și atractivă. Utilizarea dischetei cu conjugarea verbelor în limba franceză te ajută să găsești și să reții foarte rapid formele verbelor la diferite timpuri și moduri. 

Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor cu ferestre, în care pot fi citite formele verbale şi are un joyful design.

Dincolo de acest aspect de jucărie, discheta este o lucrare serioasă, cu multă informaţie utilă şi sistematizată eficient.

 

Principalele lucrări consultate au fost: sistematizări ale conjugării verbelor lb. franceze (Bescherelle, Larousse), sinteze de gramatică a lb. franceze (G. Mauger, Marcele Saraş).

 

Cum se folosește Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

Discheta este compusă dintr-o coroană circulară cu verbe, dispusă în jurul unui disc rotitor.

 

Rotește discul și poziționează săgeata în dreptul unui verb.

Pentru fiecare verb selectat, în ferestrele discului vei putea citi formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect.

În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse, a Imperativului sau a construcţiilor perifrastice.


Ce conține Discheta conjugarea verbelor în Limba Franceză?

Pe fața discului vei găsi:

52 de verbe uzuale aranjate alfabetic, în jurul unui disc rotitor, dar şi verbe-model pentru grupa 1 și grupa 2.
În ferestrele discului pot fi citite formele verbale și terminațiile specifice pentru: indicativ prezent, indicativ imperfect, perfect simplu, participiu prezent, participiu trecut, viitor, subjonctiv prezent și imperfect.
În casetele de pe disc există, de asemenea, informații despre formarea timpurilor compuse, a imperativului sau a construcţiilor perifrastice.
Pe spatele discului vei găsi:

alte 250 de verbe uzuale, cu indicarea modelelor de conjugare urmate de acestea şi cu precizarea unor eventuale abateri.
Modelul actual al Dischetei conjugarea verbelor în Limba Franceză utilizează principiul de prezentare a informaţiei pe două coroane circulare, pentru care a fost acordat Brevetul de invenţie nr. 118040/2002.

 

Autori: Camelia Stan, Dragoş Stan

 

Detalii tehnice

Discheta este tipărită pe carton dublu cretat mat de 300 g/mp, are dimensiunea de 21cm/21cm şi este însoţită de un plic de protecţie de carton.

Apărut la Editura VERBA, 2008

ISBN: 978-973-88282-1-6

 

Verbusoleta Limba Franceză

 

Verbusoleta pentru limba franceză conține cele mai frecvent utilizate 12 verbe printre care şi verbe-model pentru cele din grupele I, II dar și verbele auxiliare în franceză, prezentate într-o formă ingenioasă și foarte practică.

 

Ce este Verbusoleta Limba Franceză?

Verbusoleta Limba Franceză este un instrument extrem de util pentru învățarea limbii franceze. Folosind această verbusoletă, cu o simplă rotire a discului vei putea citi formele verbale de Prezent, Imperfect, Participiu trecut şi Viitor ale verbului selectat.

 

Astfel, nu vei mai avea nevoie de clasica listă cu verbe conjugate în franceză printată de pe internet sau copiată din cărți. Vei avea la îndemână o ”listă” cu cele mai frecvent utilizate verbe schematizată și aranjată într-o formă foarte practică și atractivă.

 

Utilizarea verbusoletei te ajută să găsești și să reții foarte rapid formele verbelor în franceză. 

Verbusoleta limba franceză este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor cu ferestre, în care pot fi citite formele verbale şi are un joyful design.

Dincolo de acest aspect de jucărie, discheta este o lucrare serioasă, cu multă informaţie utilă şi sistematizată eficient.

 

Principalele lucrări consultate:

– sistematizări ale conjugării verbelor lb. franceze (Bescherelle, Larousse);

– sinteze de gramatică a lb. franceze (G. Mauger, Marcele Saraş).

 

Cum se folosește Verbusoleta limba franceză?


Verbusoleta este construită dintr-o coroană circulară cu verbe, dispuse în jurul unui disc rotitor.

Rotește discul și poziționează reperele în dreptul unui verb. Pentru fiecare verb selectat, în ferestrele discului vei putea citi formele de Prezent, Imperfect, Participiu trecut şi Viitor.

 

Ce conține Verbusoleta limba franceză?


Pe fața discului vei găsi:

cele mai frecvent utilizate 12 verbe printre care şi verbe-model pentru cele din grupele I, II;
* verbele auxiliare sunt prezentate şi în casete.

În ferestrele discului pot fi citite:

Formele de Imperfect, Participiu trecut şi Viitor, precum şi paradigma completă pentru Indicativ prezent.
* este evidenţiat auxiliarul utilizat în conjugare.

 

Pe spatele discului vei găsi:

Alte 40 de verbe uzuale, cu precizarea modelului pe care îl urmează în conjugarea lor;
* sunt sistematizate câteva reguli de ortografiere aplicate în conjugarea verbelor din grupa I.

 

Autori: Camelia Stan, Dragoş Stan

 

Detalii tehnice

Discheta este tipărită pe carton dublu cretat mat de 300 g/mp, are dimensiunea de 21cm/21cm şi este însoţită de un plic de protecţie de carton.

Apărut la Editura VERBA, 2008

ISBN: 978-973-88281-0-0

Verba volant, scripta manent
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRContact
Copyright 2021 VerbaVolant.ro. Toate drepturile rezervate.